Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

(Download) "Tröst hos Pinto" by Inger Frimansson * Book PDF Kindle ePub Free

Tröst hos Pinto

📘 Read Now     đŸ“„ Download


eBook details

  • Title: Tröst hos Pinto
  • Author : Inger Frimansson
  • Release Date : January 15, 2013
  • Genre: Animals,Books,Young Adult,Fiction,
  • Pages : * pages
  • Size : 679 KB

Description

NÀr vi för fjÀrde gÄngen möter Frossan, Bojan och de andra kompisarna i stallet, Àr stÀmningen tryckt. NÄgot hemskt har hÀnt. NÄgot som handlar om Misja.

Misja Ă€r en riktigt jobbig hĂ€st som brukade bitas och sparkas. Men det fĂ„r till slut sin förklaring. Misja har jĂ€tteont i ryggen. VeterinĂ€ren tror inte att hon ska kunna bli bra igen. NĂ€r ridlĂ€raren Susanna fĂ„r höra om Aino beslutar hon att ge Misja en chans. Aino har lyckats bota flera hĂ€star. Och Misja blir bĂ€ttre och bĂ€ttre. Ända tills en tidig morgon. DĂ„ hĂ€nder nĂ„got förfĂ€rligt.

Frossan och kompisarna i stallet sörjer Misja och finner tröst hos den nya hÀsten, skÀcken Pinto. I Pintos box kan man fÄ gosa. För Frossan blir det inte bara omtumlande att hÄlla reda pÄ kÀnslorna för nya Pinto och hennes ÀlsklingshÀst Rabalder, det Àr nÄgot med Hercules ocksÄ. Varför killar det i magen varje gÄng han Àr i nÀrheten?

Inger Frimansson har med sina mÄnga böcker för unga lÀsare fÄtt en sÀrstÀllning som en av vÄra mest omtyckta och lÀsta författare. Med slukarserien Kona-klubben, dÀr vi möter vÀnnerna i stallet och i vardagen i skolan, slÀcker Inger Frimansson lÀstörsten hos mÄnga, mÄnga mellanstadielÀsare.


PDF Ebook Download "Tröst hos Pinto" Online ePub Kindle